家庭别墅 出卖 Budapest III. 市区 - Bécsi út

出卖 Budapest III. kerület 家庭别墅
228 m2面积 7 房间
300 000 000 HUF价格
365682识别码
更多信息

1117 m2 地皮

全景 风景

新建 状态

Tégla 架构

286 m2 阳台

热泵 暖气

De lux 舒适感

自己的大车库 停车

Bun 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2024 修建年

Nyugat 方向

Ürömhegy rejtett kincse: korszerű családi otthon a természet ölelésében!

Vágyakozol a tökéletes otthonra? Egy olyan helyre, ahol a modern technológia találkozik a kényelemmel és a stílussal? Itt a lehetőség, hogy valósággá váljon az álmod!

Ez a lenyűgöző, családi ház a természet ölelésében helyezkedik el, Ürömhegyen, csupán egy pillanatnyi távolságra a festői Solymárvölgytől, Harsányleejtőtől. Az ingatlan magas szintű, korszerű műszaki tartalommal épül meg, hogy az élet minden pillanata a legmagasabb kényelmet nyújtsa.

Az otthon melegét és hűvösét egyaránt a mennyezeti hűtés-fűtés és a padlófűtés biztosítja, miközben a hőszivattyú és a rekuperátoros szellőztetés gondoskodik a friss, tiszta levegőről. A 3 rétegű nyílászárók kiváló hang- és hőszigetelést biztosítanak, hogy minden évszakban kellemes legyen az otthonban.

A 142 m2-es, 2 szintes ház 4 tágas szobát és 2 fürdőszobát kínál, így minden családtagnak saját személyes teret biztosítva. A90m2-es garázs és a lenyűgöző 67 m2-es (össze. alapterülettel, melyből az egyik -56 m2 erkély- NY-i a másik K-i tájolású -11,5 m2 terasz-) erkélyek és teraszok lehetőséget adnak az otthoni élet teljes kibontakoztatására.

A telek egy osztatlan közös tulajdonban lévő, -1 családi ház már megépült itt, mely referenciaként megtekinthető már- 1.117 m2-es területen terül el, ahol a természet és a zöld összhangban van az épülettel. Az okos otthon lehetősége, a napelem előkészítés és a szabadon választható burkolatok és konyha lehetősége egyedivé teszi az otthont, ahol a tulajdonos minden részletet személyre szabhat.

Keress minket még ma és lépj közelebb álmaid otthonához! Egyéb információk, műszaki tartalommal és bemutatással kapcsolatban hívj telefonon.
SID
Gergicsné B. Enikő

Gergicsné B. Enikő

随时给我们打电话

+36-30-941- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - SZIGET
+36 24 656 320