Einfamilienhaus Verkauf Budapest III. bezirk - Bécsi út

Verkauf Budapest III. kerület Einfamilienhaus
228 m2Wohnfläche 7 Zimmer
300 000 000 HUFKaufpreis
365682ID nummer
Weitere Informationen

1117 m2 Grundstück

Panorama Ansicht

Neubau Zustand

Tégla Struktur

286 m2 Balkon/terrasse

Wärmepumpe Heizung

Luxus Komfort

Eigener Platz in der Saalgarage Parkplatz

Gut Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

2024 Baujahr

West Orientierung

Ürömhegy rejtett kincse: korszerű családi otthon a természet ölelésében!

Vágyakozol a tökéletes otthonra? Egy olyan helyre, ahol a modern technológia találkozik a kényelemmel és a stílussal? Itt a lehetőség, hogy valósággá váljon az álmod!

Ez a lenyűgöző, családi ház a természet ölelésében helyezkedik el, Ürömhegyen, csupán egy pillanatnyi távolságra a festői Solymárvölgytől, Harsányleejtőtől. Az ingatlan magas szintű, korszerű műszaki tartalommal épül meg, hogy az élet minden pillanata a legmagasabb kényelmet nyújtsa.

Az otthon melegét és hűvösét egyaránt a mennyezeti hűtés-fűtés és a padlófűtés biztosítja, miközben a hőszivattyú és a rekuperátoros szellőztetés gondoskodik a friss, tiszta levegőről. A 3 rétegű nyílászárók kiváló hang- és hőszigetelést biztosítanak, hogy minden évszakban kellemes legyen az otthonban.

A 142 m2-es, 2 szintes ház 4 tágas szobát és 2 fürdőszobát kínál, így minden családtagnak saját személyes teret biztosítva. A90m2-es garázs és a lenyűgöző 67 m2-es (össze. alapterülettel, melyből az egyik -56 m2 erkély- NY-i a másik K-i tájolású -11,5 m2 terasz-) erkélyek és teraszok lehetőséget adnak az otthoni élet teljes kibontakoztatására.

A telek egy osztatlan közös tulajdonban lévő, -1 családi ház már megépült itt, mely referenciaként megtekinthető már- 1.117 m2-es területen terül el, ahol a természet és a zöld összhangban van az épülettel. Az okos otthon lehetősége, a napelem előkészítés és a szabadon választható burkolatok és konyha lehetősége egyedivé teszi az otthont, ahol a tulajdonos minden részletet személyre szabhat.

Keress minket még ma és lépj közelebb álmaid otthonához! Egyéb információk, műszaki tartalommal és bemutatással kapcsolatban hívj telefonon.
SID
Fajta Anita

Fajta Anita
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-381- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - SZIGET
+36 24 656 320