家庭别墅 出卖 Fót - Öreghegy

出卖 Fót 家庭别墅
110 m2面积 3 + 2 房间
65 900 000 HUF价格
367845识别码
更多信息

1354 m2 地皮

全景 风景

状态好 状态

Tégla 架构

8 m2 阳台

自己的炉子 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1980 修建年

Fót gyönyörű panorámás, méltón közkedvelt öreghegyi részén eladó háromszintes, 52 nm alapterületű családi ház közel 1354 nm-es telken.
Az ingatlan 1980-ban épült duplán rakott 25-ös ikersejt téglából, betonfödémes, cserépfedésű. Mivel a nyílászárók már műanyagok, thermoüvegezéssel (műanyag redőnnyel, szúnyoghálóval), és kapott lépésálló hungarocell szigetelést is, ezért az ingatlan hőtartása nagyon jó.
A fűtést vegyestüzelésű kazán biztosítja, mely radiátor paneleken adja le a hőt (a két szint fűtése külön vezérelhető), illetve elektromos konvektor is rendelkezésre áll. A rezsi alacsony a 2,7 kWattos napelem rendszernek köszönhetően.
A meleg vizet 120 literes villanybojler adja. A felújítás során a vízvezeték, és az elektromos vezetékek cseréje is megtörtént.
A villanyhálózat 1 x 32 Amperes.
Bár az itteni közbiztonság nem indokolja, a kamerarendszer ki lett építve.
A földszinten 35 nm-es nappali, 7,86 nm-es konyha, 7,14 nm-es fürdő, és különálló toalett kapott helyet. Az emeleten 4 szoba van, melyből 2 erkélykapcsolatos, lélegzetelállító panorámával.
Elektromos autónak 2 db töltő került kialakításra.
A telek nagyságából adódóan van lehetőség az ingatlan bővítésére. A helyi építési szabályzat szerint 5%-ban beépíthető a telek.
Az 52 nm-es alsó szint vállalkozásnak is helyet adhat, a telek több autó beállására nyújt lehetőséget. Termelésre, állattartásra is alkalmas (jelenleg is tartanak baromfit), kút, kerti tároló, több gyümölcsfa is van a kertben.

A besorolása zártkerti, művelésből kivett (nem kell kifüggeszteni, azonnal birtokba vehető a kifizetés után!) terület, és gazdasági épület. Állandó lakhatásra be lehet jelentkezni.
Közművek szempontjából víz-villany a házban, csatorna az utcában nincs.
A közelben Fáy András Általános Iskola, bevásárlási lehetőségek, illetve távolsági busz megállója, mely a Budapest-Városkapuig közlekedik.
A csend, a jó levegő, a madárcsicsergés és a jó megközelíthetőség, ami miatt szívből tudom ajánlani. Az öreghegyi túraútvonalak megunhatatlanok, de a közelben található a fóti tó is, mely szintén jó lehetőség a kikapcsolódásra parkjával, játszóterével.

Várom hívását a hét minden napján!
Kémeri-Szekernyés Tímea

Kémeri-Szekernyés Tímea

随时给我们打电话

+36-30-248- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - SZIGET
+36 24 656 320