家庭别墅 出卖 Bocfölde - Igényesen felújított családi ház

出卖 Bocfölde 家庭别墅
130 m2面积 4 房间
95 000 000 HUF价格
367559识别码
更多信息

900 m2 地皮

外面是园子 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

20 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2003 修建年

IGÉNYES, különleges, MINŐSÉGI alapanyagokból épült 3 szoba + nappalis TÉGLA ház eladó Zalaegerszeg szomszédságában, csodaszép kertvárosias környezetben, új építésű házak között.

A 900 nm-es sík, körbekerített, gondozott területen fekvő hangulatos családi ház 2003-ban épült a tulajdonosok egyedi elképzelése alapján, így igazán különleges otthon vár új tulajdonosára.

A házban található 3 külön nyíló szoba, melyek mindegyike a sok ablaknak köszönhetően gyönyörű világos. A tágas és napfényes amerikai konyhás nappaliban kapott helyet egy cserépkályha, amely különleges hangulatot varázsol ebbe az otthonba. Az ingatlanban megtalálható még egy fürdőkáddal, zuhanyzóval, toalettel és bidével rendelkező fürdőszoba, valamint egy külön wc kézmosóval. Ezen kívül egy kamra, egy kazánház, valamint egy nagyméretű mosókonyha/háztartási helyiség is helyet kapott, ahol egy további zuhanyzó is kiépítésre került.

Az épülethez tartozik egy 15 nm-es fűtött garázs, mely a lakáson keresztül is elérhető, így meleg autóba ülhet hideg reggeliken is a család.

A nappaliból a ház hátsó részéhez csatlakozó hangulatos fedett teraszra tudunk kilépni, amelyen - köszönhetően az odafigyeléssel folyamatosan gondozott kertnek – kíváncsi tekintetek elől elbújva tudjuk élvezni a reggeli kávét, a napsütést, vagy egy pohár finom bort.
A kertben egy épített grillező várja a sütögetés szerelmeseit, illetve mellette található egy fából készült tároló is a kerti szerszámoknak. A terület gondozását megkönnyíti egy fúrt kútról üzemeltethető, kiépített öntözőrendszer. És ha ez még nem lenne elég, a terasz mellett egy napkollektoros vízmelegítővel ellátott jakuzzi is helyet kapott.

A valamennyi igényt kielégítő családi házban kiépítésre került a központi porszívó, illetve távirányítóval vezérelhető kapu és garázsajtó teszi könnyebbé a mindennapokat.

Mivel a bútorok egyedileg készültek ebbe a csodás otthonba, a vételár tartalmazza a bútorzatot is.

Műszaki paraméterek:
Az épület beton alappal és Zalatherm 30 N+F tégla felmenő falazással, 10 cm vastag válaszfalakkal készült. A koszorúk, áthidalók és oszlopok homlokzati falsíkjába 5 cm vastag Heraktekta hőszigetelő került beépítésre.
A betonfödémnek köszönhetően a padlástér kihasználásával a lakóterület igény szerint tovább bővíthető.
A tetőzet fa állószékes nyeregtető deszka párkánnyal, cserép fedéssel.
A homlokzati ablakok és a bejárati ajtó SOFA-THERM típusú nyílászárók hőszigetelő üvegezéssel.

A szobákban parketta, az egyéb helyiségekben mázas lap fedi a padlót. A külső felületek, a terasz fagyálló padlóburkolatot kapott.

Közművek:
A házban mind az áram, gáz, és a víz is bekötve, a szennyvízelvezetés a hálózatra csatlakoztatva.
A ház központi fűtése földgáz tüzelésű, a kazánházban elhelyezett kazánnal történik, padlófűtéssel. Kiegészítő megoldásként a nappaliban egy gyönyörű, az elmúlt évben felújított cserépkályha található. A melegvizet gázkazán szolgáltatja.

Ha csendes, nyugodt környezetben szeretne élni, de fontos Önnek a város közelsége, és nem utolsó sorban a barátságos szomszédság, akkor megtalálta álmai Otthonát!

A településen CSOK Plusz igénybe vehető! Használja ki ezt a lehetőséget! Részletekért keressen nyugodtan.

Irányár: 95.000.000 Ft
Kémeri-Szekernyés Tímea

Kémeri-Szekernyés Tímea

随时给我们打电话

+36-30-248- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - SZIGET
+36 24 656 320

请给我回电话