Квартира (панель) Продается Zalaegerszeg - Ola utca

Продается Zalaegerszeg Квартира (панель)
34 m2Площадь 1 + 1 Комната
22 990 000 HUFЦена
367281Идентификация
Прочие данные

С панорамой вид

Отремонтированная Cостояние

Panel Kонструкция

Газ (циркуляционный) отопление

plným komfortom Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Этаж 5

Последний этаж

Нет Лифт

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Нет Есть сад

Чердачная недвижимость

1990 Год строительства

Общие сборы 18 200 HUF

Nyugat Расположение

‼️Zalaegerszeg kedvelt városrészében 1,5 szobás, ízléses, fiatalos, alacsony fenntartású lakás csodálatos panorámával eladó‼️

5. emeleti, felújított kis kuckó vált eladóvá Zalaegerszeg fákkal övezett részén egy szigetelt, kis lakóközösségű társasházban.

Az ingatlan 34 m2 alapterületű, azonban kiváló elosztásának köszönhetően méretéhez képest tágas terek formájában ad helyet egy egy légterű előtér - nappalinak, egy konyha - étkezőnek, további egy hálónak, egy fürdőkáddal felszerelt fürdőszobának, valamint egy tárolóhelyiségnek.

Az itt élők rendelkezésére áll egy nagyobb és egy kisebb méretű közös használatú tároló is.

Az Otthon szinte teljes felújításon esett át, melynek kivitelezésekor az otthon érzését nyújtó, letisztult megjelenés mellett a praktikusság és a mindennapi komfort elérése volt a fő szempont!

A korszerűsítés 2016 - ban kezdődött meg, ekkor valósult meg a teljes áramhálózat cseréje és a régi hideg - meleg burkolatok helyére új lapok kerültek.

2019 - ben felhelyezésre került a konyha felső, falra rögzített része, mellyel egyidőben a sütő és főzőlap mellé egy páraelszívó is bekötésre került.

3 éve a teljes fürdő újraburkolása és szanitereinek cseréje (fürdőkádon kívül) valósult meg, valamint egy hűtő - fűtő inverteres klíma is elérhetővé vált.

Az ingatlan bejárati ajtata műanyagból, míg ablakai fából készültek, utóbbiak árnyékolóval ellátottak.

A konyha és a háló elszeparálására egy színében a nappali bútoréval megegyező tolóajtó került beépítésre, mely amellett, hogy esztétikus, praktikus és helytakarékos is.

Melegéről saját gáz - cirkó rendszer gondoskodik lapradiátor hőleadókkal, alternatívaként a hűtő - fűtő klíma használható. Melegvízellátásáért házközponti kazán felel.

Az otthon fenntartása rendkívül kedvező, rezsije havonta nem haladja meg a 10.000 Ft - ot, emellett közös költsége is baráti.

Az ingatlan egy 5 szintes AKADÁLYMENTES épület 5. emeletén található, melynek egyik fő előnye, hogy biztosan senki nem fog a tulajdonos feje fölött porszívózni - szegelni - magassarkúban botorkálni - ugyanakkor a tetőszerkezet néhány éve felújításon esett át, úgyhogy minden bizonnyal beázni sem fog.

5 cm - es külső szigeteléssel és színezéssel rendelkezik, valamint - mint írtam - tetejének korszerűsítése is megtörtént.

Kicsi, ám annál barátságosabb lakóközösségnek, mindössze 10 lakásnak ad otthont az épület, amely előtt, mellett, mögött még a parkolás is ingyenes.

Lokációját tekintve kiváló, 5 percnyi útra minden elvárt szolgáltatás elérhető,hiszen Iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, buszmegálló, orvosi rendelő, gyógyszertár, játszótér is rendelkezésünkre áll.

Közvetlen az épület előtt található egy gyönyörű, csendes, növényekkel borított park, ahol gyermekeink örömére egy játszótér is található. Az épület mögött és oldalánál a parkolás ingyenesen vehető igénybe.

Az ingatlan mérete ellenére abszolút élhető terekkel, nagy beépített szekrénnyel és tárolóhelyiséggel rendelkezik, így megvásárlása kiváló megoldás egy fiatal pár, egy egygyermekes család, de egy befektető számára is!

A lakás per -és teher mentes tulajdoni lappal rendelkezik, tulajdonviszonyai rendezettek, rövid időn belül birtokba vehető!

Irányára: 22.990.000 Ft
Gergicsné Veér Annamária

Gergicsné Veér Annamária

Звоните нам с доверием

+36-20-396- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - SZIGET
+36 24 656 320