Частный дом Продается Székesfehérvár - Őrhalmi szőlőkben

Продается Székesfehérvár Частный дом
101 m2Площадь 3 Комната
79 900 000 HUFЦена
367206Идентификация
Прочие данные

565 m2 Yчасток

С видом на сад вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

25 m2 балкон/терраса

Газ (циркуляционный) отопление

plným komfortom Kомфортность

Частный гараж парковка

Médium Общественный транспорт

Американская кухня

Есть Есть сад

2016 Год строительства

H-004057. Őrhalmi szőlőknél 565m2 két utcafrontú telken, 101 m2 egyszintes, 3 szobás családi ház, garázzsal eladó!

A ház 1987-ben épült, 2016-ban felújításra került. Tehermentes, tégla építésű, + 10cm szigeteléssel, egy szintes 101m2 hasznos lakóterű.

Az ingatlan felújított, a fűtési rendszer teljes felújításon esett át, a fűtést és a melegvizet gáz-kombi kazán szolgáltatja, másodlagos fűtésre egy kandalló áll rendelkezésre, az ablakok cseréje megtörtént, a burkolatok, a konyha és a fürdők felújításra kerültek. Elektromos hálózat szintén felújításra került. Az első teraszt télikerté beépítették.

Az elosztását tekintve: előtér, télikert, 1 fürdőszoba wc-vel (zuhanyzós) konyha-étkező, 3 szoba, fürdőszoba /kád, bide, wc/, egy 1 állásos garázs található.

A garázs és a hátsó kocsi bejáró kapu automatizált.

A környék csendes, rendezett, autóbuszmegálló pár percre található, bevásárlóközpont, gyógyszertár, posta szintén könnyen elérhető. Az autópálya pár perc távolságra.

Az ingatlan rendezett, 565m2-es bekerített terület, aszfaltos útról közvetlenül 2 kapun keresztül megközelíthető. A telken található még egy különálló garázs. Két utcafrontos, így mindkét irányból lehetséges a megközelítés.

A tulajdonos a vételárba Székesfehérvári lakást / lakásokat beszámol.

Az ingatlan alkalmas befektetésre, állandó lakhatásra, több generáció együttélésére, de vállalkozásra céljára is. Pl albérlet, irodai vagy szolgáltató tevékenység….

Eladási irányára: 79,9 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.
Csík Zsolt

Csík Zsolt

Звоните нам с доверием

+36-30-641- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - SZIGET
+36 24 656 320