Совмещенный дом Продается Törökbálint

Продается Törökbálint Совмещенный дом
130 m2Площадь 5 Комната
105 000 000 HUFЦена
281300Идентификация
Прочие данные

959 m2 Yчасток

Отремонтированная Cостояние

На улице, в общественном месте парковка

2019 Год строительства

Törökbálinton, gyönyörű zöld környezetben, AA+ kategóriás , 2020-as energetikai szabályozásnak is megfelelő, felső kategóriás "okos" otthonként épült ikerházfél eladó.

Az ingatlan:

Az 5600 kw-os napelemmel ellátott épület havi rezsi költsége nagyon alacsony, mivel a fűtés és háztartási áramfelhasználást a napelem nagymértékben fedezi. Falazat és födém elemek TN-28 U=0,10 W/m2K passzív ház minőség 14 - 14 - 14 cm külső belső oldali szigetelés. Az ingatlanok belső kerítéssel és egy hanggátló falazattal teljesen elszeparáltak így a privát élettér maximálisan biztosított. A lakás HÁTSÓ KERT KAPCSOLATOS. Saját kert rész, ingatlanonként 800 m2, amely öntöző rendszerrel lesz ellátva. A házhoz egy 49 m2 részben fedett terasz kapcsolódik. A garázs Hörmann hőszigetelt garázskapuval és kertkapu rendszerrel lett ellátva.

Beltér:

A ház két szintes, melyben 4 szoba + nappali-étkező és konyha kapott helyet, szintenként 1-1 fürdőszobával és több tárolóval. A házban hőszivattyús padló és mennyezeti légfűtés/hűtés van, melyért a Nilan Compact P Air rendszer felel, amelyet a mobiltelefonunkról is vezérelhetünk. Ezzel együtt a prémium minőségű, 3 rétegű üvegezéssel ellátott, szúnyoghálós színes ablakok és az elektromos távirányítású alumínium redőnyök biztosítják a teljes komfortérzetet. A földszinten a 32 m2 terasz, térkő burkolattal, az emeleten a 16 m2 fedett terasz, hidegburkolattal lett ellátva. A ház tervezése során kifejezetten odafigyeltek a gyermekes családok kényelmére is.

Környék:

Az ingatlan, a törökbálinti természet védelmi területhez közel eső területen, ÉRD-PARKVÁROS és Törökbálint határán található közel az M0 -M7 csomóponthoz. Csendes, jó levegőjű, új építésű környezetben. Közlekedése kiváló, a törökbálinti Auchan is csak 5 percre van. A Premier Outlet bevásárló központ 8 percre található. Törökbálint – Érd városközpontok 5 perc alatt elérhetők autóval. A utca végén, az ingatlantól 250 m-re van a buszmegálló, ahol a 2751 és 2752-es buszok közlekednek.


CSOK+HITEL IGÉNYELHETŐ!

A MÁSIK HÁZFÉL IS ELADÓ, FELÉPÍTÉSE MEGEGYEZIK EZEN INGATLANÉVAL, MELY AZ ALÁBBI REGISZTRÁCIÓS SZÁMON MEGTEKINTHETŐ: U

Folyamatban lévő kivitelezés ütemezés szerint, a kulcsrakész átadás: 2020. március 31. (kertépítési munkálatok miatt)


Extra opcionálisan választható csomagok:

Okosház csomag nettó: 3.000.000 Ft (tovább bővíthető) Chameleon Smart Home tartalma: Árnyékolás vezérlés, Fűtésvezérlés, Hűtésvezérlés, Szellőztetésvezérlés, Intelligens világításvezérlés, Dugaljvezérlés a releváns helyeken, Mozgásérzékelő szenzorok, Ajtó- és ablaknyitás érzékelés, Tűz, füst, és CO2 érzékelő szenzorok, Vízelfolyás érzékelés, Riasztóvezérlés, Lsolás vezérlés, Garázskapu/nagykapu vezérlés.

Emelt biztonsági csomag nettó: 2.000.000 Ft
Emelt minőségű Paradox riasztó, HK Vision FULL HD kamera rendszer, HD videós kaputelefon.

Mediterrán kert csomag: 5.000.000 Ft
Rendezett 800 m2-es mediterrán kerttel, amelyet a Relax Garden kertépítő cég tervei alapján valósítanak meg.

Kényelmi csomag nettó: 2.000.000 Ft
Rehau központi porszívó kiépítés

Перезвоните мне

Похожая недвижимость

Flick Zsuzsanna Budaörs

Flick Zsuzsanna Budaörs

Звоните нам с доверием

+36-30-220- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Budaörsi Házak
06-30-190-1010