Casa Familiala Vânzare Budapest II. Cartier - Kölcsey utca

Vânzare Budapest II. kerület Casa Familiala
360 m2Suprafaţa 6 Camere
270 000 000 HUFPreţ
364372Identificare
Mai multe detalii

1000 m2 Teren

Vedere spre grădină Vedere

Stare bună Stare

Caramida Structură

30 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Dupla komfort Confort

Garaj Propriu Parcare

Bun Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1988 An construcție

A II. kerület egyik legszebb részén, Széphalom városrész hangulatos kis utcájában kínáljuk eladásra ezt a 360 m2-es jó állapotú, SZIGETELT, 6 szobás, 3 fürdőszobával rendelkező ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZAT egy 1000 m2-es gondozott telken. Elhelyezkedése kiváló, csupán egy utcára található a Hármashatár-hegy déli oldaláról induló tanösvény.

Az ingatlan tökéletesen alkalmas 2 generáció együttélésére. Minden szinten található hálószoba, konyha, és fürdőszoba is! Nappalija egy eltolható, elismert képzőművész által készített fallal elválasztható a rendkívül világos étkezős télikerttől, ahonnan csodás kilátás nyílik a kertre, illetve a medencére.

A terasz ékköve a 3x6 méteres folyamatosan karbantartott, eltolható tetővel felszerelt medence. Az otthoni kikapcsolódást egy beltéri szauna teszi teljessé.
A bokrokkal, fákkal, sövényekkel tarkított kertjére csak ebből az ingatlanból lehet rálátni, a privát pihenés garantált.

Teljesen külön (másik utcáról nyíló) bejáraton keresztül lehet megközelíteni az akár 4 gépkocsinak is helyet adó garázst, mely szerelőműhelynek épült, így további lehetőségeket is rejt magában. Tartozik hozzá egy különálló kisebb tégla irodaépület is.

További információért keressen nyugodtan, akár hétvégén is!
Kémeri-Szekernyés Tímea

Kémeri-Szekernyés Tímea
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-248-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - SZIGET
+36 24 656 320