Flat (brick) For sale Szigetszentmiklós - Forrás utca

For sale Szigetszentmiklós Flat (brick)
65 m2Space 3 Rooms
47 900 000 HUFPrice
367900ID number
Other data

Garden view View

In good condition Condition

Brick Structure

8 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

Self-parking Parking

Floor Ground floor

No exist Elevator

Good Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

2007 Year of construction

Common cost 12 000 HUF

Southwest Orientation

SZIGETSZENTMIKLÓSON ELADÓ 3 SZOBÁS, 65NM-ES, FÖLDSZINTI, JÓ ÁLLAPOTÚ LAKÁS!!!

Szigetszentmiklós, a Csepel szigeten található, autóval megközelíthető Csepelen át a II. Rákóczi Ferenc út használatával, Budáról az M0-on keresztül, vagy a Boráros térről kifelé haladva, a Soroksári úton, majd az 51-es úton haladva. Tömegközlekedők a 6-os Ráckevei hévvel, a 7-es Csepeli hévvel, majd a BKK 38, 238, járataival, illetve a Volánbusz 673, 691, 689-es buszaival közlekedhetnek.

A lakópark előtt állnak meg a BKK járatok melyekkel mindkét HÉV elérhető, továbbá közvetlen Volánbusz járat közlekedik (689,691) Kelenföld pályaudvarra, ahová 30 perc alatt eljuthatunk.
A közelben nagyon jól felszerelt kisbolt segít a mindennapi bevásárlásban, cukrászda, pékség, gyors étterem, kutya kozmetika, szépség szalon, könyvelő iroda, számítógépszervíz és bolt, valamint masszázs szalon mind megtalálható, séta távolságra.

Bölcsőde, óvodák és általános iskolák 500 méteren belül vannak, a településen gimnázium, és két szakiskola-technikum is megtalálható. A nagyon jól felszerelt, nemrégiben felújított orvosi rendelő, mentőszolgálat, kormányablak 10 perc autóval. Bevásárlásra az Auchan, a Tesco, Lidl, Aldi, Spar, Penny és még számos kisbolt, piac, nyújt lehetőséget. Szórakozási és a sportolási lehetőségek is adottak a Dunaparti tanösvényen, a Kék tó szabadidő parkban, és a görkoris-roller parkban. Van mozi, színház, könyvtár, tavaszi nyári őszi fesztiválok, folyamatos sport rendezvények, a város két sport csarnokában.

A földszinti, kertkapcsolatos ingatlan, a Dujmó laklópark II. ütemében épült, 2006-ban. A folyamatosan karban tartott 4 szintes társasházban 14 lakás található, lift nincs az épületben, de kaputelefon segíti az itt lakók életét. Az épület kerítéssel körbezárt, kertészek által gondozott parkosított környezetben van.

A lakás eredetileg amerikai konyhás nappali+ 2 hálós, amit az évek során a 4 tagú család saját igényei szerint formált át. Jelenleg mindkét szoba ketté van választva egy könnyű szerkezetes megoldással, így mindenkinek van saját kuckója. Az eredeti állapot könnyen visszaállítható.

Minden működik a lakásban, teljesen jól használható. Kisebb esztétikai felújítások történtek az évek során, azonban a burkolatok eredetiek, a szobákban laminált parketta, a közlekedőben, konyhában és a fürdőben járólap található. Az ablakokra redőny és szúnyogháló került felszerelésre kb. 10 évvel ezelőtt. A nappaliból és az egyik hálóból tágas, kertkapcsolatos teraszra léphetünk ki. Vízórát most cseréltették, a fűtésről és a melegvíz ellátásról gáz cirkó kazán gondoskodik, amit folyamatosan karban tartanak. Minden fogyasztás külön mérő órák alapján fizetendő, a közös költség 12.000 Ft ami tartalmazza a kert gondozást, szemét szállítást, lépcsőház takarítást, világítást, és a felújítási alapot.
Kémeri-Szekernyés Tímea

Kémeri-Szekernyés Tímea
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-248-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - SZIGET
+36 24 656 320